• Bestel-auto 264 (Custom)
  • Bestel-auto 129 (Custom)
  • Bestel-auto 166 (Custom)

logoheader

  • Bestel-auto 103 (Custom)
  • Italiaanse Cake en Pistache Cake 002 (Custom)
  • 20150115 083937 (Custom)

Een greep uit ons assortiment taartjes, brood en vlaai

Aardbeienvlaai

Streekprodukt pur sang. Een grote variatie aan bodems beleggen wij boordevol met dagverse aardbeien van het Horster Aardbeienland. Iedere aardbei, schoongewassen, lekker gul, half op de andere gelegd. Zoals 't hoort in Limburg.

Chocolade droom

'n Tongstrelende traktatie. Een krokante crispy bodem van gepofte rijst en chocolade draagt een vulling van de beste Belgische Callebaut chocolade, melk en puur. De creatieve afwerking is een combinatie van decoratie en slagroom.

Ski Latte Macchiato

Deze luxe vlaai, verwijzend naar de Italiaanse koffiespecialiteit Latte Macchiato, is opgebouwd uit heerlijke harmonieuze laagjes.
Een zachte vlaaibodem wordt gevuld met een Italiaanse koffiemousse, slagroom, en chocolade mousse.
Het "sneeuwlandschap" is van schuim, op smaak gebracht met een vleugje mokka. 

 

Toscaans plukbrood

Breekbrood, dat gemaakt wordt van tarwebloem, Durumtarwe en desem. Uniek in zijn soort door onze huisgemaakte pesto op basis van basilicum uit eigen streek. Lekker bij lunch, het avondeten, de barbecue of 'n glas wijn.

Panetta

Rond Italiaans brood dat haar veerkrachtige, smaakvolle kruim dankt aan de toegevoegde Poolish, een desemcultuur die gedurende 16 uur rustig de tijd krijgt om in onze bakkerij te rijpen. Tijd is daarom het belangrijkste ingrediënt van de Panetta, naast liefde, Italiaanse durumtarwe, een snufje zout, olijfolie en water. Panetta kan zowel bij de lunch, tussendoor, het diner, barbecue of bij een goed glas wijn. Tip: voor een optimale smaakbeleving en een dun knapperig korstje een paar minuten opwarmen in een goed voorverwarmde oven.
 

Probeer de Panetta eens op de volgende wijze:

Vlak doorsnijden met een scherp mes. Daarna dun instrijken met een goede kwaliteit mayonaise en beleggen met smalle reepjes gekookte ham en hele dunne reepjes mozzarella. Vervolgens bedekken met verse rucola en de bovenkant erop leggen. De belegde Panetta opwarmen gedurende 6 tot 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 – 180 graden.

Pachino

Italiaanse baguette met desem bereid, gevuld met zongedroogde tomaatjes en verse basilicum. Een favoriet met een lange traditie.

volg ons ook op
 facebook