• Bestel-auto 264 (Custom)
  • Bestel-auto 129 (Custom)
  • Bestel-auto 166 (Custom)

logoheader

  • Bestel-auto 103 (Custom)
  • Italiaanse Cake en Pistache Cake 002 (Custom)
  • 20150115 083937 (Custom)

Een greep uit ons assortiment taartjes, brood en vlaai

Nootelaar
Een rijk gevuld brood met rozijnen, suikernibs, en hazelnoten. “On top” afgewerkt met een dun laagje roomboter, bruine basterdsuiker en kaneel

Winterslof
Een heerlijke harmonie van smaken op een bodem van Bretoens zanddeeg.
Roomspijs, kersen-yoghurt mousse, witte chocolade en een vulling van gebonden kersen met een vleugje kirsch.
Onweerstaanbaar lekker!

Winterkoek
Deze zeer rijk gevulde winterkoek brengt je een beetje in de sfeer van Duitse Kerstmarkten,
en de lijst ingrediënten waarmee deze koek is gevuld, is schier eindeloos en zit boordevol energie. Ga maar na: 
Rozijnen, krenten, abrikozenstukjes, sinaasappelstukjes, amarettini, hazelnoten, amandelen, dadels, vijgen, en rode wijn kruiden.
Een vleugje rum maakt de balans tussen de smaken perfect.
Gute Weihnachten!

 

Mocca Chocolade slof
Bretoense zanddeegbodem, gevuld met roomspijs, caramel, en moccacrême. De afwerking is van chocolade, caramelkrulletjes, en stukjes hazelnoot

Dessert taartjes

Wintertaartje
Een heerlijk fris dessert taartje op basis van sinaasappel-mandarijn mousse met verse stukjes mandarijn.
De brosse koekjesbodem geeft een lekker contrast met de zachte mousse en het dunne laagje biskwie.

Chocolade droom

'n Tongstrelende traktatie. Een krokante crispy bodem van gepofte rijst en chocolade draagt een vulling van de beste Belgische Callebaut chocolade, melk en puur. De creatieve afwerking is een combinatie van chocolade decoratie en slagroom.

Hazelnoot-progrestaartje

Hazelnootschuim, met hazelnoot op smaak gebrachte slagroom, hazelnoten en chocolade

Bijzonder brood met onze huisgemaakte desem

Desemstokjes
Kleine stokjes naar een recept van wereldkampioen broodbakken Francois Brandt. Geen broodverbetermiddelen of e-nummers, maar enkel gemaakt op basis van bloem, huisgemaakte desem, water, een scheutje olijfolie, en een vleugje zeezout. Wij bakken ze in twee varianten: met olijven, of met uien, spek, kaas, en verse rozemarijn.

Toscaans plukbrood

Breekbrood, dat gemaakt wordt van tarwebloem, Durumtarwe en desem. Uniek in zijn soort door onze huisgemaakte pesto op basis van basilicum uit eigen streek. Lekker bij lunch, het avondeten, de barbecue of 'n glas wijn.

Pachino

Italiaanse baguette met desem bereid, gevuld met zongedroogde tomaatjes en verse basilicum. Een favoriet met een lange traditie.

volg ons ook op
 facebook