• Bestel-auto 264 (Custom)
  • Bestel-auto 129 (Custom)
  • Bestel-auto 166 (Custom)

logoheader

  • Bestel-auto 103 (Custom)
  • Italiaanse Cake en Pistache Cake 002 (Custom)
  • 20150115 083937 (Custom)

Specialiteiten brood

Gevlochten luxe broodjes
Het tijdloze van bijna vergeten ambacht. Dat is de uitstraling van deze met de hand gevlochten luxe broodjes. 
Je wordt al blij door ernaar te kijken...

Biologisch Speltbrood

Gemaakt van biologisch Spelt dat wordt verbouwd op de Kollenberg in Sittard. De rijke smaak wordt verkregen door 'n zachte desem die gedurende 12 uur rustig kan rijpen. Liefde, tijd, 'n snufje zout en olijfolie zijn de ingrediënten van dit eerlijk brood.

Italiaanse Partybroodjes

'n Heel klein krokant broodje, met een dun laagje olijfolie, Parmezaanse kaas, knoflook en peterselie. Generaties scholieren zijn er mee opgegroeid. Tot in de wijde omgeving geliefd!

Schwarzwalder Nussbrot

'n Stevig brood gemaakt van geplette tarwe en roggekorrels. Méér rozijnen, krenten, amandelen en zonnebloempitten kan 'n deeg niet dragen. Eén brok gezondheid!

Pane per tutti i giorni (Italiaans stokbrood) en ciabatta

Twee Italiaanse soorten die hun smaak en structuur ontlenen aan onze huisgemaakte desemcultuur. Het typische Italiaanse Durumtarwe, het rijsproces van 16 uur en het ambachtelijk vormen van het deeg geven deze baguette en Ciabatta een dunne krokante korst en dagenlange malsheid. Olijfolie en 'n snufje zout completeren ons eenvoudige recept.

Toscaans plukbrood

Breekbrood, dat gemaakt wordt van tarwebloem, Durumtarwe en desem. Uniek in zijn soort door onze huisgemaakte pesto op basis van basilicum uit eigen streek. Lekker bij lunch, het avondeten, de barbecue of 'n glas wijn.

Gildekorn

Een donker meergranenbrood, gemaakt van volkorenmeel en mout. Geheel e-nummervrij en alleen verkrijgbaar bij uw Echte Bakker!

Specialiteiten Banket

Limburgse vlaai en Boerenvlaai

De Limburgse vlaai mag in dit rijtje van specialiteiten niet ontbreken, al was 't maar om het feit dat wij met elke fruitsoort het Limburgs Kampioenschap wisten te winnen tijdens de jaarlijks gehouden Limburgse Vlaaiendag. Dit geldt overigens ook voor onze Rijstevlaai! En dat met 'n recept van opa.

Chocolade droom

'n Tongstrelende traktatie. Een krokante crispy bodem van gepofte rijst en chocolade draagt een vulling van de beste Belgische Callebaut chocolade, melk en puur. De creatieve afwerking is een combinatie van decoratie en slagroom.

Gluten- en lactosevrije schnitts

Nieuw in ons assortiment! Deze zomer in de smaak aardbeien, en in de herfst en winter de smaken bosvruchten en chocolade.

volg ons ook op
 facebook